Hogyan legyek olyasmi sztar mint Zac Efron?
Figyelt kérdés
Tudok énekelni es szineszkedni 13 vagyok es emberek szerint hasonlitok Zac Efronra kulsoleg es belsoleg is.Kulfoldon elek es a szüleim szerint mire 17 leszek amerikaba mehetek addig gondolom lesz egy musical filmem.De hova kell menni hogy legyen pár filmem?
Kiknek kell szólni hogy helo szeretnek jelentkezni egy musical filmben?Es ha meglesz sztár szeretnek lenni
2015. júl. 23. 19:17
2/17 A kérdező kommentje:
Onnan hogy ének tanár hoz járok es azt mondja hogy meg nagy sikereink lesznek
2015. júl. 23. 20:00
3/17 A kérdező kommentje:
Sikereim lesznek*
2015. júl. 23. 20:01
4/17 anonim válasza:
itthon xfaktor selejtezőn is sokan jönnek azzal, hogy "énektanárom mondta, hogy jöjjek" XD
6/17 A kérdező kommentje:
Lehet de zac efron is valahogy igy kezdhette
Es ha kérhetem csak normális válaszokat kerek nem ilyen gunyolodosat
mint például az elso vagy második válaszadó adott.
2015. júl. 23. 20:58
7/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom kedves válaszadó nincs de próbálok majd felrakni egyet
2015. júl. 23. 21:00
8/17 anonim válasza:
Jesszus, még 13 évesnek is betegesen naiv vagy. :D
9/17 anonim válasza:
Menj el castingokra, és akkor az egyikre LEHET, hogy beválogatnak, akár csak egy fél perces reklámba is, HA ott felfedeznek, akkor előfordulhat, hogy ismertebb színész/énekes leszel, de azért annak, hogy világsztár leszel, nagyon kicsi az esélye. A lényeg, hogy menj el sok castingra, ha jól csinálod, sok szerencsével még sztár is lehetsz, de azért ne bízd el magad! :)
10/17 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso valaszado!
Utolso elotti valaszado:Tudom hogy naiv vagyok de amiket leirtam az mind igaz miert irtam volna le ha nem igaz?Semmi hasznom nem lenne benne de meg varok valaszokat.koszonom
2015. júl. 24. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!