Szerintetek kettőjuk közül ki a cukibb?
Figyelt kérdés
taylor laurent vagy robert patinson
kort és nemet is irjatok
előre is köszi
2010. márc. 3. 12:09
11/33 anonim válasza:
Mindegyik elképesztően ronda, de ha választani kell, inkább Taylor. De nekem Joe Jonas jön be igazán.
13/33 anonim válasza:
inkább taylor!! ő azért még helyes mg jól néz ki de robert patinson .. hát az vmi förtelems! az alkonyatba meg azért nézett ki tűrhetően mert sok smink volt rajta!!
15/33 anonim válasza:
Am az a kép amit linkelt a kérdező amibe Rob" alsóba van az nem Rob hanem vmi más modell csak berakták Rob fejét ez kb. már 2 hónapja kiderült! Én Robert fan vagyok ésha már a Tay fanos leszólják R-t akk én T-t, nekem T-nek az orra nagyon nem tetszik olyan mint egy 10 éves kis x*r...
És nagyon jó-szép stb... képek Robról ha már "nem találtok":
17/33 anonim válasza:
Azért akkor is megborotválkozhatna... (:
20/33 anonim válasza:
Egyértelmű h Taylor (Taylor 4ever(L))
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!