Pacaaa kérdése:
Szerinted melyik a cukibb? ^^ KÉPPEL
Figyelt kérdés
Ez egy játék..De nem kell hogy ismerd ezt a játékot ahoz,hogy megmondd szerinted melyik cica aranyosabb :$
Itt a link:
2010. júl. 9. 10:06
1/18 anonim válasza:
Jajj édes istenem. "melyik cukibb"? Ugye milyen kis cukkancs? Jajj cicuska, mucuska.....pfffffff xD Hány éves vagy picikém? 12? xD 21F
2/18 anonim válasza:
egyikse:/ fb macsekjaid? nekem nem tetszenekxD
3/18 anonim válasza:
Jéééééééééééééé, há' hány éves vagy? 8? Miylen 12? 8 bál nicns több xD
4/18 anonim válasza:
Lécci mondd el hol találtad olyan cukikk mind a 2.......:)
5/18 A kérdező kommentje:
Facebook-on a PetVille játék =)
Az előző válaszolókat pedig jelentettem a moderátornak;)
2010. júl. 9. 10:22
6/18 anonim válasza:
most ne bántsátok már, mi is ilyenek voltunk magunkhoz képest ennyi idősen. néhány év aztán úgyis vége ennek és jön a tinipics*skodás petting meg szex 14-15 évesen meg első bab*szás mikor a hányásából rángatják ki...az jobb lesz? csak gondoljatok bele kicsit...addig meg válaszoljunk a kérdésére mert neki most ez a fontos. hát sztem a jobb oldali jobban néz ki :)
8/18 anonim válasza:
Cukinak egyiket se nevezném, de a bal oldalinak legalább a cucca viszonylag jól néz ki.
9/18 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok!
És igen,ilyen játékkal játszom! Ezvan!
Nem barbibabázok otthon meg ilyenek,viszont ez a játék tetszik és nem érdekelnek a negatív vélemények róla;)
2010. júl. 9. 10:30
10/18 anonim válasza:
De jó neked hogy van facebookod nekem nem engedi hogy regisztráljak én is 13 éves vagyok és nekem is nagyon teteszik ez a játék d e én nem tudok vele játszai.::(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!