Team Fortress 2 van egy kis gondom a képpel mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
nagyon sok videót láttam amin sokkal szebb a grafika mint az enyémen nekem minden szín matt másoknál meg mintha le lenne krómozva minden meg ha lelövök valakit akkor az egyből eltűnik nekik meg pár percig ott maradnak.
mi lehet a baj ???
2011. ápr. 7. 23:55
1/3 Törőcsik Kristóf válasza:
Milyen erős a géped? Csak mert ha gyenge akkor magától ilyenre állítja be magának telepítésnél. Az options-ban (beállításokban,ha magyarítva van)lehet átállítani,de úgy valószínűleg laggolni fog neked.
2/3 anonim válasza:
antialiasing, model, textúra beállításokat változtasd meg.. de előtte vegyél jobb gépet, régi gépemen nekem is olyan volt..
3/3 A kérdező kommentje:
köszi
akkor a gépet majd megnézem :)
2011. ápr. 10. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!