Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Van egy videós, dancsó péter,...

Van egy videós, dancsó péter, tudom hogy ki az de. Lányok. Ti mit gobdoltok róla? Szép a mosolya, és cuki.

Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 11:21
1 2
 11/16 anonim válasza:
Én nagyon bírom Dancsó Pétert! Imádom a videóit, a munkáit, a mosolyát...Jó a humora, és most már jól is öltözködik :) Minden vágyam megismerni.
2015. júl. 12. 20:35
 12/16 Viven kérdései ***** válasza:
0%
Betegek vagytok!Undorodom tőle!Olyan hülye dolgokról beszel...
2015. júl. 13. 13:51
 13/16 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló kommentjéhez csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy ez a fiatalember nem undorító, egyáltalán. Csak egy átlagos srác, akit most felkapott az internet, amit határozottan meg is érdemelt! Remek munkái vannak, és emellett kerít időt arra, hogy bennünket szórakoztasson, ami szerinten dícsérendő. UI: Nem kötelező nézni, senkinek sem!
2015. júl. 14. 13:02
 14/16 anonim válasza:
szerintem nagyon helyes!!! a mosolya cuki, a haja mesés, a borostája miatt eléggé szexi és a BARNLD színű szeme is tetszik!!! ♥♥♥ Kredenc
2015. júl. 16. 21:12
 15/16 anonim válasza:
szerintem nagyon helyes!!! a mosolya cuki, a haja mesés, a borostája miatt eléggé szexi és a BARNLD színű szeme is tetszik!!! ♥♥♥
2015. júl. 16. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Úristen, hogy lehet valaki ekkkra hülye(első kommentelő)???? A videói lényege, hogy parodizálja a filmeket. Főleg a jó, közkedvelteket. Ez benne a vicces. Ha ezt nem fogod fel, akkor nem kell nézni!
2015. aug. 5. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!