Mit gondoltok Bernáth Józsefről, a konyfőnökből?
Figyelt kérdés
Jó pasi? Járnátok vele?2015. jún. 18. 10:14
2/18 SeriousGirl válasza:
Ha járni nem is(kiindulva abból,hogy elég kevés rá az esély alapból),de szívesen találkoznék vele egy beszélgetés erejéig az biztos.Rendesnek tűnik és látszik,hogy intelligens.Remélem még sokáig látjuk a tv-ben,akár újságban.
3/18 anonim válasza:
Pasi vagyok, így csak a természetéről van véleményem: bunkó paraszt, nincs olyan étel, amit ne kritizálna, akkor is ha teljesen jó! Úgy csinál, mint ha ő nem tanulta volna, hanem így született volna!
5/18 SeriousGirl válasza:
Gondolom a műsor miatt ez a véleményetek :) de a szakmában oda kell tennie magát az embernek :/ meg ha előre megmondták nekik, mit kell mondani, csinálni, akkor szerintem nem ítélhető el....
6/18 anonim válasza:
"nincs olyan étel, amit ne kritizálna"
Mert az a feladata a műsorban. Ez egy verseny, persze hogy a hibákra mennek rá.
Láttam néhány vele készített interjút, és nekem egyáltalán nem tűnik nagyképűnek vagy idiótának.
7/18 SeriousGirl válasza:
Szerintem sem nagyképű...ég és föld a műsorban és a valós életben...
8/18 anonim válasza:
Igenis nagyképű! Az egyik interjúban pédául fölöslegesnek tartotta a szakács képzést, amit tanult. Meg se tudja becsülni az alapokat, neki már egyből kell a Toronyóra láncostól. Még ő maga is bevallotta, hogy nem kellene így beszélnie. De hát az a hatalmas ego, ami neki van.....Egy másik alkalommal meg a Bocuse d'Or szakácsversenyt és magát a versenyzőket pocskondiázta. Látszott rajta mennyire savanyú a szőlő. Mindeközben még lekezelően rebegteti a szempilláit is.
9/18 anonim válasza:
Ja, persze, mert ez a dolga. Na épp ez az: zsűritagként értékelnie kell az ételeket, de ő még a tökéleteset is kritizálja!
10/18 SeriousGirl válasza:
#8-as kommentelő,ezt melyik interjús videóban hallottad tőle, mert sokat láttam, de akkor azt az egyet biztosan nem, amit te említettél...
Be tudnád linkelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!