Melyik híresség halálakor sírtál?
Figyelt kérdés
Én pl megsírattam Marian Cozmát és Heath Ledgert. Előbbit a halála előtt nem ismertem de nagyon sajnáltam, utóbbi a kedvenc színészeim közé tartozott...2010. febr. 28. 15:10
13/26 anonim válasza:
Kaszás Attila,épp színházban tudtam meg,hogy elment,én meg könnyes szemmel néztem végig egy előadás második felvonását.
Utána még kb.fél évig depresszió szerű állapotban voltam
14/26 anonim válasza:
Jacko :˝(
Dehogy is ! xD Engem nem hatott meg xD
17/26 anonim válasza:
Engem Natasha Richardson halálesete érintett meg. Bár amikor hallottam, még nem sírtam, csak pont utána megnéztem az Apád-anyád idejöjjön c. filmet, ami a A két Lotti feldolgozása, és abban az anyát ő játssza, na amikor a lány aki az apjánál lakott, először találkozik az anyjával, és a karjaiba omol, akkor sírtam...
Kitűnő angol színésznő volt, egy értelmetlen balesetben vesztette életét nagyon fiatalon. :,(
20/26 anonim válasza:
Szia. Én Marian Cozma halálhírekor sírtam... Az MKB Veszprém a kedvenc kézilabda csapatom! Amikor megtudtam, akkor még csak könnybelábadt a szemem, de amikor végignéztem a meccset, amit közvetlen a halála után játszottak a fiúk és látszott rajtuk, hogy mennyire beleadnak mindent, már csak Cozmáért is, akkor sírtam.... Amikor vége lett a meccsnek és mindegyikükből feltörtek az érzelmek, az nagyon szívszorító volt:( Meg is szereztem a Szíven szúrt ország című filmet... Hajrá továbbra is MKB Veszprém!!!! Üdv: Gyuszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!