Lányok! Nektek melyik pasi jön be jobban, és miért? Írjatok kort is. Hugh Jackman vagy Josh Holloway?
Figyelt kérdés
Akinek hírtelen nem ugrana be, hogy ezek kik is valójában, azoknak linkelek be róluk egy-egy képet.
2010. febr. 27. 19:01
11/24 anonim válasza:
nekem mindkettő az esetem. kicsit hasonlóak,mindkettőjük férfias és jól áll nekik a borosta :D
13/24 anonim válasza:
hát nekem mondjuk robert pattinson nem tudom miért csak az
14/24 anonim válasza:
Hugh Jackman
főleg az x-men filmben volt helyes:) izmos;)
16/24 anonim válasza:
hát... nem tudom talán a kettő keveréke
17/24 anonim válasza:
Mindkettő jó, de nekem egyértelműen Hugh Jackman! Szét vagyok csúszva tőle annyira imádom...31/N
18/24 anonim válasza:
Kettőjük közül alap hogy Josh nagyon jó pasi :) de ha bárkit mondhatok akkor Ian Somerhalder (L)
15/L
19/24 anonim válasza:
hát, ha dörömbölnének az ajtómon, hogy hűdemoströgtön, beengedném mindkettőt és címlapra kerülnénk az tuti :)
20/24 anonim válasza:
uristen néha mikor nézem a playboy villa lanyait mindig azt gondolom semmilyen jo csajnak nem tetszet hugh de látom csomo fiatal csajnak be jon hát ezen meg lepödtem nagyon
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!