A Violetta Live koncerten, hogyan lehet találkozni a szereplőkkel?
Figyelt kérdés
2015. jún. 5. 20:53
1/12 anonim válasza:
Olyan jegyet kell vásárolni, mely feljogosít rá.
2/12 anonim válasza:
Hányan kérdezik ezt még meg?
Platina jeggyel!
4/12 anonim válasza:
Maradj az Aréna művészbejáratánál kb. éjfélig.
5/12 anonim válasza:
művészbejáró...ti se voltatok még az arénánál...:D
átverekeded magad a tömegen, és felugrassz a színpadra...kb ennyi esély van rá, hogy találkozol velük...
6/12 anonim válasza:
Keresgélj a neten. Ennyi. Kövesd a facebookjukat, twitterüket, nézz utána, hogy mit írnak a spanyol oldalak a budapesti koncertről (persze ha tudsz spanyolul) interjúk Tinivel a budap.-i koncertről (már ha van) stb. Előbb-utóbb rátalálsz/rátalálhatunk egy nyomra, hogy hol lesznek és mikor. Azért ezt nem lehet ,,annyira" titokban tartani, hogy egy 2 és fél-3 órás keresés után ne találjunk valamit. Én mondjuk már találtam egy-két érdekes infót...
7/12 anonim válasza:
utolso valaszolo NEHOGY MEGOSZD VELUNK VELETLEN AMIT TALALTAL tenyleg nee áá 😑
8/12 anonim válasza:
Nem, nem jártam még ott. Miért, hány bejárat van?
9/12 anonim válasza:
hát van egy pár...akár fent, akár a mélygarázson át...
10/12 anonim válasza:
Lambrista100
ez jó ötlet én is ezekre gondoltam :D
Te ott leszel a koncerten? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!