Lányok! Szerintetek mennyire jó pasi? (képek)
2015. máj. 27. 22:51
3/11 anonim válasza:
Kurt Cobain? Szerintem nem csúnya.
6/11 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön, Isten volt a pasi, és a hangja is... :'( ♥
15/L
8/11 anonim válasza:
Isteni hang, sármos kinézet.. Sajnálom, hogy egy ekkora tehetséget elveszítettünk.. Nekem az egyik kedvencem mai napig. Ajánlom figyelmedbe a Nirvana-t, ha nem ismernéd, illetve a naplóját!
9/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon helyes pasi volt! Imádom a Nirvana-t és az összes számukban érezhető a story átadása. Sok számuk megérintett és Kurt egy igazi legenda. Sőt az egyik számuk a közös számunk a barátommal :) Kár, hogy manapság a legtöbb velünk egykorú nem ismeri az igazi ZENÉT.
10/11 Lena_Rosewood válasza:
Sokaknál nem a külsejével hódított hanem a zenéjével és hangjával. De most komolyan, milyen kérdés ez? Ő volt a legjobb.. Meg nyilván neked is meg van a véleményed, szóval ne hagyd magad befolyásolni azzal, hogy ki teszed, és mondjuk valaki azt mondja ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!