Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi folyik egy szerepválogatáson?

Mi folyik egy szerepválogatáson?

Figyelt kérdés

Kérlek ne b^nkozatok , hogy"szerepválogatás"!!!

Érdekelne , hogy ilyenkor mi folyik! És ha felveszek onnan hogyan tovább?

És tegyük fel ha felvesznek szerepelek a filmben és "felfigyelnek rám" akkor hogyan értesítenek arról , hogy szeretnék ha szerepelnék abban a filmjükben?

előre is köszi! :D

2010. febr. 25. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Bocsi, de hurrogással kezdek, mert volt pár hülye kérdésed is :)

Hogy hogyan értesítenek, egyértelmű, hogy felhívnak telefonon. az alap infók amiket meg kell adnod a neved, címed, telefonszámod. Ezt mindenhol kérik.

Amúgy általában úgy történik, hogy odamész a meghallgatás helyére, kitöltöd a papírt az adataiddal meg ha még kérnek valami infót, akkor azt is odaírod. Utána behívnak. Attól függ, hogy szöveged is van-e vagy csak beszélgettek. Ha szöveg is van, azt előbb oda szokták adni (ilyenkor előbb is jelentkezel a meghallgatásra, mert a meghallgatás napjára már tudni kell a szöveget).

Ha beszélgetés van akkor egyértelmű mit kell csinálni: beszélgetni.

Egyéb kérdés?

2010. febr. 25. 22:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Sokat segítettél nekem! :D Mondjuk ez nagyon érdekelt , hogy nekem kell kitalálni egy szöveget vagy ők adnak! De azt , honnan tudom meg , hogy van ilyen?

És én azt hallottam , hogy manapság már nem az a lényeg , hogy ki hogyan játsza el és miylen jól hanem , hogy megtudják dugni a nőt! az az , hogy felveszünk ha megdughatlak! remélem érted! És köszönöm a segítséget!

2010. febr. 25. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy van ilyen is, hogy csak szexért cserébe adnak szerepet, de ez nem törvényszerű. Ha ilyesmivel találkozol, ott kell őket hagyni, mert ilyen helyeken nem jutsz előbbre. Fejlődni, továbbjutni csak a normális helyeken lehet, különben egy senki lesz belőled.

Hogy honnan tudod meg, hogy van-e szereplőválogatás, tulajdonképpen neten is keresgélhetsz, biztosan kidob majd pár hirdetést.

2010. febr. 26. 15:53
 4/6 anonim ***** válasza:

szia!

Én nem tudom, te hány éves vagy... én 13 éves lány vagyok, és a színészet felé hajlok, persze járok tanfolyamokra (2-re)... Nos én is szoktam járni ilyenekre a tapasztalataim:

A legtöbb ilyen amikor hívnak, vagy az utcán megállítanak, az olyan, h porfóriót(?) ami elég drága... volt egy olyan amikor mondták egy válogatás után, h menjünk megint be mert a 100 gyerek közül én vagyok a kiválasztott... (na persze, mindenkinek ezt mondják)jah az 130 ezer forint volt:S

szal ebből volt már sok...

aztán voltam egy olyanon is, amikor odahívtak 5-re és OTT kijelentették, hogy az összes főszerep, mellékszerep elkelt, már csak 1-2 statiszta kell, elég szemétség, mi?

természetesen nem hívtak vissza...

ha igazán színész szeretnél lenni ajánlom a színházi életet, mert elég kevés színész (csak a "mai fiatalok") vannak úgy, h ilyeneket fedezik fel őket, de pl.: Rudolf Péter (Favorite) egy egy csomó NAGY színész színházban kezdi...

Nos... tudom egy ilyen kis csitri mint én, mit irogat ilyen hű + ha dolgokat, de azért remélem segítettem és nem romboltam le nagyon a vágyaidat... :P azt azért még írd meg lécci, h hány éves vagy, nagyon érdekel :D

2010. febr. 28. 15:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! És nem vagy kis csitri! Van mikor jobb egy gyerek szájából hallani a dolgokat (nem mintha én sokkal idősebb lennék!) 15 éves vagyok , de szerintem (ne haragudj meg ezért) de nekem több esélyem van mert Kanadában lakom és jobb mint M.O! Szerintem itt jobbak az ember esélyi! Köszönöm a válaszokat és sok sikert az álmaid megvalósításaihoz!!! ;)
2010. febr. 28. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Már bocs de a legelső az, hogy aláíratnak veled egy szerződést, ami van vagy 8-10 oldal, de azt mondják nincs idő elolvasni csak írd alá.

Közben meg tudod mit írsz/írnál alá? Leszerződtetnek celebnek. És nem tudsz később mit csinálni, mert aláírtad...

2010. márc. 6. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!