Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi Lady Gaga? Azon kívül,...

Mi Lady Gaga? Azon kívül, hogy egy női énekes?

Figyelt kérdés

Azon kívül, hogy egy ember és énekel.

Szóval értitek. Mi ez a nagyon nagy Lady Gaga láz? Hány milliárd dolláros kampányfogás?

2010. febr. 24. 22:13
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
jól megtervezett áru. ezt a minél meghökkentőbb dolgot próbálják meglovagolni, de szerintem már most uncsi. nem hinném, hogy sokáig sikeres lesz.
2010. febr. 24. 22:18
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
hát én először utáltam, mert annyian odavannak érte, de aztán meghallgattam a számait, nem azt mondom h mind jó, de 1-2 jó van azér, egyébként a csaj jófejnek tűnik a nyilatkozataiból, de lehet h csak színészkedik, nemtom =)
2010. febr. 24. 22:45
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Ez a szakma bizony erről szól. Minden, amit tesz, mond, visel, az szépen el van tervezve, áll mögötte egy profi csapat. Mondjuk azt nem vitatom, hogy némely száma bitang jó, én szeretem. És ezen kívül jól is énekel szerintem. Na meg az egy dolog, hogy áll mögötte egy profi csapat, de nem mindenkiből lehet "sztár", ehhez kell egy fajta adottság. Meg persze nem kevés pénz is, de csak a pénz nem elég.
2010. febr. 24. 22:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A popzene arról szól, hogy egy jól felépített stratégiával valakiből sztárt csinálnak, és ebből sokan jól eléldegélnek. Nincs ezen mit csodálkozni. Amióta létezik popzene, így működnek ezek a dolgok. (Tisztázzuk, popzene minden, amit a tévében leadnak. Igen, a Metallica és a Lady Gaga is.)
2010. febr. 25. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
én nem vagyok abban biztos, hogy nő XD
2010. febr. 25. 19:16
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ilyesmi válaszokra számítottam.

Nekem is hasonló elképzelésem volt.

Talán az zavart be, hogy ez elég friss (valóban, már nem annyira) és új (a popszakmában), sőt, még jó is szerintem. (a számai) Nem szarul zongorázik, meg hangja se amatőr. Van nem gyenge zenei múltja is.

Meg nagyon sokan elhitték szerintem, hogy ez a hölgyemény valóban ilyen és magától csinálja meg Ő maga találja ki az egészet.

Nem kevés pénzek foroghattak körülötte. 1%-ából vígan élnék életem végéig :)

2010. febr. 25. 23:42
 7/9 anonim ***** válasza:
De emigy kiderult rola h nem is no,hanem ferfi!:P:P:P
2010. febr. 27. 21:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Dalszövegíró, a Pussycat Dolls-nak írt dalszövegeket, amíg ő maga nem lett híres. (sajnos).
2010. márc. 6. 21:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy ők maguk sem számítottak ekkora sikerre...
2010. máj. 2. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!