Kinek jön be Justin Bieber?
Nekem nem...
Nem tudom, miért, de olyan unszimpatikus...
És hát amúgy is, mindenkinek más tetszik, gáz lenne, ha mindenki oda lenne érte...
15/L
Nekem nem jön be. Nagyon nem.
Csak rá kell nézni! S nem is az, hogy más az ízlésem, hanem alapból nem valami helyes. Csak most mindenki oda meg vissza van tőle, csakmert hirtelen berobbant a köztudatba a cuki emohajával. A hangja tényleg nem rossz, de a zenéje nem jön be. Mielőtt még ilyen felkapott lett, ismertem. Voltak/vannak youtube-on azok a videói amin olyan degeneráltnak tünteti fel magát. Bevallom azokon sokat nevettem, és talán szimpatikus is volt kicsit. :"DDD Mostanra nem tudom, hogy milyen lett, megártott-e neki a hirtelen jött népszerűség, mint ahogy az általában szokott lenni.. tehát belsőleg nem mondok véleményt. :]
=P~ nagyon nagyon <333
MIt nem tetszhet benne valakinek?
a cuki mosoly? vagy a cukii a arc? a hangjaa?
MINDENE Tokeletes.
Aki kinyitja neki az ajtót! =D
Egyébként nekem végül is igen!
Ha szembejönne velem az utcán, tuti odamennék!
12/L
Nekem nem... egy nyomoronc kis senki,akinek hangja sincs... nem értem, hogy hirtelen hogyan lehet ennyire közkedvelt...
Nem is helyes... hangja sincs. Istenem, 15 éves kis senki, úgyhogy azt se lehet mondani, hogy ő már olyan sok midnent megtett a sikerért... egy "cuki" pofi, ami annyira nem is cuki... sőt... gyomrom felfordul. Lehet lepontozni... véleményt mondtam.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!