Justin Bieber télleg fog jönni Magyarországra? Ha igen mikor?
Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 18:49
1/28 anonim válasza:
Egyáltalán ki ez?
Én még sehol nem hallottam a nevét.
2/28 anonim válasza:
Tényleg? Én nemtom, de ha te megtudod, írnál nekem e-mailt? Énis írok, ha tudok valamit:)
3/28 anonim válasza:
télleg?? ezt hol hallottad?? leírnád emailba??!!
4/28 anonim válasza:
Basszus -.- az kell még ide..szaros tini"sztár"
5/28 anonim válasza:
igen elvilegben! ha szavazunk rá van egy oldal ahol megtehetjük csak regisztrálni kell :)
6/28 anonim válasza:
én nem tudom.. de ha megtudod lécci nekem is nekem is írj egy e-mailt. köszii
7/28 anonim válasza:
Rem., h télleg jön!!! Ha jön szóljatok!!
8/28 anonim válasza:
ja nekem is szóljatok ha jön ! köszi!
9/28 anonim válasza:
nekem is szóljatok légyszi, hogy tudjam h mikorra kell megvennem a tömegpusztító gyilkolószettemet! :)
10/28 anonim válasza:
Justin Bieber nem jön ide szerintem. Azt tudtátok,hogy gyerekfejjel műfogai vannak fölül? Speciel ez nem ciki ha valamilyen balesete volt és nem cukrot zabált 6-10 évesen.
De az elég ciki,hogy még a "leghíresebb" dalban is csak azt igéri a csitriknek,hogy "Te vagy a kedvenc csajom",nem pedig azt ,hogy az egyelen :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!