Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményed Paris Hilton-ról?

Mi a véleményed Paris Hilton-ról?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 08:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy egy elkényeztetett ostoba cica-mica. Én is akkora sztár lennék, ha az apám dúsgazdag lenne. Na meg az az öribari keresős műsora. LOL
2010. febr. 23. 09:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerjük, lehet a mangánéleti arca teljesen más mint amit mutat,de ettől függetlenül én is úgy gondolom,hogy túlságosan elkényeztették,tipikus példája a mindent a popsija alá toltak típusú amerikai tinédzsernek.

Az egy dolog,hogy Conrad őspapa pénzéből és hírnevéből él, de ez nem jogosítja fel arra,hogy ne csináljon semmi értelmeset.Mert az amit ő tesz,az ahogy celebeskedik elég béna.Persze,irigylem mert van pénze és népszerű,de vajon...ha nem lenne neki is ilyen népszerű lenne?Ha nem lenne hírneve akkor is?Nincs egy önálló gondolata sem, nem csinál mást csak botrányt,másokat éget (pl az Öribariban...hát én szégyelltem magam), nincs hangja (ugye be is vallotta), nincs esze, ízlésficamos is sokszor(ami jó azokat a stylistok adják rá) és ráadásul lenéz másokat,csak mert szegények,vagy nem olyanok mint ő.

Szerintem nem ember,hanem egy a Hilton család(annak pénze és hírneve) által kreált báb.

Tisztelném ha letenne valamit az asztalra,mert ők a mai modern kor bárói, grófjai(női) és régen is azokat tisztelték,akik tudtak és tettek valamit.De ez...még szerencsétlen kutyát is tönkreteszi XD

2010. febr. 23. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kihagytátok, hogy 1osztályú ribi, már jól szétlehet kúrva a puncija.
2010. febr. 24. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:
60%

az a véleményem , h nincs véleményem :)

könnyű megítélni egy embert csupán abból ahogy videlkedik a kamera előtt.Ott mindenki más.Nemhinném h olyan nyávogós kis ca*ka lenne mint amennyire mutatja magát..erre rájátszik.Sokan elkönyvelik hülye rin_gyónak,és lehet h direkt van ez így.Hogy hülyének lássák,közben meg annyira mégsem lehet az, ha mindenbe próbál belekezdeni több kevesebb sikerrel.Van róla egy video,amin önfeledten táncol,nevet és hülyéskedik egy nővel,talán az lehet az igazi énje...aztán kitudja

video:

http://www.youtube.com/watch?v=w5yW32xxK1Y

2010. febr. 24. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy öntelt plázacica, aki semmit nem csinál és milliomos.
2010. febr. 27. 08:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj róla véleményemnek legyen? Szerintem nem érdemli meg. xD
2010. márc. 2. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!