Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Vásári André homokos?

Vásári André homokos?

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 19:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy az
2010. márc. 31. 15:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Osztom
2010. márc. 31. 15:30
 13/15 anonim válasza:
58%
sztem nem. én már találkoztam vele élőben(nem koncerten v ilyesmi) és tök jófej volt. jah és csak lányokkal beszélgetett.lehet h a hangja magasabb, mint az átlagé de a hangsúlyából lehet tudni h nem az :D
2010. máj. 24. 13:58
 14/15 VZ2 válasza:
Az előttem szóló lánynak írnám, hogy: Gyanítom, ha csak lányokkal beszélgetett, akkor közöttük érzi jól magát, talán még lánynak is érzi magát. A melegek könnyebben ismerkednek lányokkal, nem gondolkoznak, hogy hogyan szóljanak, hiszen esély sincs rá, hogy az aktuális lány esetleg megtetszett és ezért beszélget. ! SZÜNET ! Most írás közben megnéztem a Csillag születik egyik videóját, azt ahol a Volt egyszer egy vadnyugat ismert "dalát" énekli. Elég csak a mozgását, testbeszédét, arcát figyelni, ahogy belép a színre. 100% meleg. Egyértelműen belül nőnek gondolja magát, így viszont átértékelődik a meleg "kérdés" nála. Fura, hogy neked ez nem tűnik fel, de majd fejlődsz még emberismeretben - remélem. :)
2011. ápr. 11. 18:49
 15/15 anonim válasza:
herélt...
2011. máj. 19. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!