Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tényleg homokos Keanu Reeves?

Tényleg homokos Keanu Reeves?

Figyelt kérdés
tényleg az? tényleg összeházasodott egy férfival?
2009. nov. 15. 18:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Nem mindegy? Hol hallottad? Sokáig volt barátnője, meg egy gyerekük aki halva született. Maximum biszex lehet ezek után.
2009. nov. 15. 19:13
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
apád az. Keanut meg hagyd békén.
2009. nov. 15. 20:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó emberke kissé agresszív. Amúgy szerintem nem homokos, csak normális és nem kúr össze-vissza minden nővel és a média ebből természetesen azt szűri le, hogy meleg.
2009. nov. 16. 16:26
 4/16 A kérdező kommentje:
én IMÁDOM őt, csak valaki mondta és neten nem találtam semmit sem erről ami konkrét:)
2009. nov. 22. 16:55
 5/16 anonim válasza:
nem hiszem, valószínűleg csak normális és nem beszéli ki a fél világnak a magánügyeit
2010. ápr. 13. 21:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Most olvastam, hogy meghalt a felesége és a kislánya jó pár éve autóbalesetben!
2010. aug. 9. 19:49
 7/16 anonim ***** válasza:
46%
Na nincs kislánya nem volt jó a forrás... Elvetélt előtte a felesége...
2010. aug. 10. 22:25
 8/16 anonim ***** válasza:

Minden rosszindulat nélkül valszeg dugták már meg...

90-92 körül egy amerikai milliárdossal David Geffennel( ő nyíltan meleg, most 60-as éveiben jár) fotózták, a Geffen Records tulajdonosáról állították hogy elvette illetve pártolta a karrierjét.

Hogy igaz e vagy sem az lényegtelen, valószínűleg egy ilyen vonzó külsejű és akkor még fiatal srác, ha el akar indulni a pályán bevállal ezt-azt.

Nője meg annyi volt mint égen a csillag...

Az a Jennifer Syme, aki meghalt... azt írták, hogy nem is engedte fotózni magát a nővel, semmilyen nyilvános eseményre nem vitte, azt sem engedte hogy a nő jelen legyen filmbemutatóin.

Ebből szűrd le a valóságot.

2010. szept. 5. 17:27
 9/16 anonim válasza:
100%
Az utolsó hozzászólónak: ebből, amit írtál, aztán le lehet vonni a valóságot! :D Keanu az egyik legnormálisabb hollywoodi színész, nem teregeti ki a szennyesét, ismeri a média epemivoltát....
2010. okt. 2. 12:42
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerintem sem meleg, de ha mégis az, akkor aktív.

De Hollywood nem piskóta hely, egy karrier elején álló 20-25 éves szerintem elmegy férfiakkal is egy szerep kedvéért...

A melegeknél nem mindegy hogy aktív vagy passzív.

Az aktív (aki csinálja), gyakran férfiasak, nem feltétlenül látszik rajtuk.

Viszont van egy rakat másik színész akivel kapcsolatban biztos vagyok hogy melegek. Clooney, Zac Effron, Taylor Lautner. Hollywoodban muszáj titkolni, kutya se menne be a filmjükre.

2012. aug. 28. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!