Ha Alföldi Róbert nem lenne meleg, soha ne szerzett volna ismertséget?
felnevettem a kérdésen xD
Amúgy tényleg egy buzeráns az ürge és az ilyen média pályákon határozottan előny ha valaki homoszexuális. Lásd. Friderikusz, Csonka Pici, stb.
Alföldi az elfajzott "rendezéseivel" lett ismert.
Szabadelvű, "haladó szellemiségű" körökben nagyon népszerűek az ilyen elfajzott művészetek, mint amit Alföldi is képvisel.
A homokossága csak rátett 1-2 lapáttal.
De, már ezelőtt jóval lehetett tudni, hogy búza a csávó, mielőtt "coming outolt".
Kb két évvel ezelőtt a Kossuth tér környékén felfigyeltem valakire.Legalább száz méterre volt tőlem az illető, az arcát egyáltalán nem tudtam kivenni, mégis - szóval az EGÉSZ ember - lenyűgöző hatást tett rám, még onnan a távolból is megcsapott a kisugárzása. Megállva bámultam. Épp felém igyekezett, a fekete hosszú kabátjának a végei kicsit meglebbentek az energikus iramban. A testtartása, a járása... faltam e ritka emberi látványt. Amikor egész közel ért hozzám, akkor döbbentem meg csak igazán: ó, hiszen én ismerem! Ez az Alföldi Róbert!!! :)))
Az eredeti kérdésre visszatérve: Hát ennyit arról, hogy egy emberből mi az igazán lényeges, és mi nem...
Egy színházigazgatónak minek rendezni is?
Egyébként még mindig kevésbé beteg mint a nagy-magyarország térképre recs-kázó homokosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!