Melyik kis sztárocska orrát törnétek be legszívesebben?
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 14:03
11/49 anonim válasza:
kovácsovics fruzsináét...
meg ja rubint rékának is emberire pofoznám a képét meg én rosszul vagyok még tóth gabitól is.
13/49 anonim válasza:
Hát ha elkezdeném sorolni és véleményt írni, akkor ki lennék innen már tiltva, inkább halgatok és magamban szitkozódok.-)
14/49 anonim válasza:
Egyértelműen a Disney sztárocskáknak mint pl:Miley Cyrus, Demi Lovato, Selena Gomez és még vannak egy páran! Elképedve nézem, hogy ők mennek a zene csatornákon nagyon idegesítenek most akkor nekik ez csak egy kiugrási lehetőség, h tudjanak énekelni? Nem értem én ezt!
15/49 anonim válasza:
horváth éva...kiráz tőle mega bárgyú vigyorától a hideg!!!brr...
16/49 anonim válasza:
kiszel tünde, vanessa hudgens
17/49 anonim válasza:
Róbert afgán menekült Pattinsonét és Kristin drogos Sztyuártért.........
18/49 anonim válasza:
annak az aidses sp-nek szívesen átrendezném a képét,meg az összes no thanxes köcsögnek,beleértve annak a bevándorló eriknek meg a generációkkal idősebb barátnőjének is....
20/49 anonim válasza:
Józsi barátnak szívesen bevernék egyet az arcába, ha találkozunk meg is teszem. :) És persze hogy a kis köcsög espé sem úszná meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!