Ki az a Justin Bieber?
Figyelt kérdés
Mi olyan nagy szám benne?2010. febr. 21. 20:52
1/20 anonim válasza:
egy 15 éves énekes gyerek.
helyes, és a tinilányok döglenek utána.
2/20 anonim válasza:
hát figyelj küldök egy oldalt és itt mindent megtudhacc róla és még többet de www-nélkül irom majd tedd elé ha rálépsz^^ justin-b-ieber.gportal.hu
3/20 A kérdező kommentje:
google képek alapján nem néz ki 15-nek :D
köszi a válaszokat
2010. febr. 22. 18:50
4/20 anonim válasza:
6/20 A kérdező kommentje:
Igen szerencsére fel. Csakhogy direkt azért írtam magyarázatot a kérdés alá, mert nem arra vagyok kíváncsi, hogy mikor született, hanem hogy mi olyan nagy szám benne.
2010. márc. 14. 23:30
7/20 anonim válasza:
8/20 anonim válasza:
Szoval hogy miért döglenek érte ugy a tini láányok? (tööbek közt én is)=]=D=D
Nah szoval......Amikor rá nézel :O akkor egy tök helyes srác sőőőt cuki sráác jut rola eszedbe,egyik ok ez a másik hogy mindig olyan aranyos és kedwes, éés az mellet hogy hogy jo a hangja többféle hangszereken játszik......sorolhatnááám
A lények h BELE ESTEM o.O =]=] >:D< :*:* :x:x:x <333
9/20 anonim válasza:
Kis nyomi gyerek, ha nem énekelne, akkor egyik csajnak sem kellene. Bazzeg amikor először hallottam énekelni, azt hittem csaj:D de komoly:D elég ratyi a gyerek, plusz ha elkezd mutálni akkor bajba lesz:D
10/20 A kérdező kommentje:
Igen, az én véleményem is valami ilyesmi róla. Kíváncsi leszek 2-3 múlva emlékszik-e majd valaki rá.
2010. ápr. 6. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!