Lányok! ő bejön nektek? Lent.
Figyelt kérdés
néhányatoknak lehet, hogy ismerős lehet, a Lola című sorozatból a Marcelo :) érdekelne, hogy mennyire tartjátok jó pasinak. kort is írjatok légyszi, köszi előre is! mindenkinek megy a zöld kéz!
2015. ápr. 15. 20:32
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem áll neki jó a borosta, amúgy nem rossz
3/10 anonim válasza:
Kifejező, szép szeme van, de amúgy szerintem nagyon lányos az arcszerkezete. Nekem nem nagyon jön be.
16/L
5/10 anonim válasza:
Igen. Végre valaki, aki nem úgy néz ki mint egy gyerek. Fiatal korom ellenére még egy jól kinéző negyvenes, vagy ötvenes is be tud jönni.
6/10 anonim válasza:
Épp a napokban kezdtem el a Lola telenovellát (húsz rész erejéig néztem meg), már abba is hagytam, azonban mikor megláttam benne ezt a férfit... Az volt az első reakcióm, hogy miért valaki olyant raknak be... Aki...aki. Na, szóval már túl idős egy olyan szerepre. De amúgy nem, nem jön be. Nem helyes.
7/10 anonim válasza:
Ez a ferfi jatszott a Vad Abgyal cimu sorozatban is. Szerintem helyes de fiatalabb koraban helyesebb volt es nekem nm jonnek be az oreg pasik... talan ha fiatalabb lenne akkor talan bejonne de igy nm
9/10 A kérdező kommentje:
Ensem
2015. máj. 7. 20:51
10/10 A kérdező kommentje:
Ensem ertem o miert lenne oreg? :o vagy talan masik kerdesre szerettel volna valaszolni?:)))
2015. máj. 7. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!