Lesz 2015 -ben vagy a közelgő években Magyarországon vagy Szlovákiában R5 koncert?
Már nézegettem Ross és Riker igazi közösségi oldalait de nem irnak semmit.Egyszer raktak fel egy térképet hogy hova mennek turnézni -de nem lehetet belőle kivenni hogy Magyarba vagy Szlovákiaba jönnek e
Lecci ha valamit tudtok segitsetek-nagyon szeretem őket !
mert senkit nem érdkelenek mondjuk? :D
vagy te kifizeted az arénát egy félig teltházra? :D
Én viszont imádom a bandát, de ahogy látod nagyon senkit sem érdekel vagy nem is hallottak róla itt Magyarországon, ugyhogy szerintem nem fognak jönni.. sajnos :/
De ne aggodj mindennek eljön majd az ideje! ;)
Remélem....imádom őket <3
Főleg Rosst ès Rikert :)
itt a baj, hogy a bandát imádjátok, nem a zenéjüket...akkor minek jöjjenek? :D
ha néhány bűnronda ragyásarcú nyomorultból állna, akkor fogadni mernék, már ne is jöjjenek, akármilyen jó a zenéjük...:D
Szia, tudom, hogy ezt a kérdést már régen tetted fel, de nézd mit találtam: www.r5rockstheworld.com
:) Még van pár óra hátra szavazni, hogy jöhessenek Magyarországra, ha te is olyan nagy rajongó vagy, szavazz te is! ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!