Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Azok, akik szerint Kristen...

Azok, akik szerint Kristen Stewart jó színésznő, árulják már el nekem, mégis miért lenne jó színésznő?

Figyelt kérdés
A folytonos bamba bámulása miatt, vagy hogy nem tudja becsukni a száját, vagy esetleg hogy képtelen érzelmet is vinni az "alakításába"(?)?

2015. márc. 11. 21:25
1 2
 11/11 lucky.s. ***** válasza:
Én se értem mit esznek rajta, a legjobb szerepeket kapja, Woody Allen filmben is játszik meg egy csomó erős filmben, közben az összes eszköztára az, hogy pofákat vág!! Nagyon szép lány meg minden, de mindig azt látom csak ahogy vágja a pofákat meg ilyen csapnivaló amit művel, mintha csak magát adná és ilyen halál fusztrált. Filmen még a mosolya is ilyen negatív és fáradt, nagyon nem őszinte.
2016. szept. 5. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!