Azok, akik szerint Kristen Stewart jó színésznő, árulják már el nekem, mégis miért lenne jó színésznő?
Szerintem az ilyen dolgokat nem nagyon lehet meg magyarázni, van aki számára hiteles az alakítása van akinél nem működik. Ez, ugyanolyan ez, mint a zene, van akinek tetszik az a dallam, ami mást idegesít. Ilyen egyszerű.
Egyébként én sem szeretem a Twilightot de az ilyen Szirmai / Dancsó fapboy, önálló gondolatokra képtelen, anti-Twilight bandwagonerek ezerszer gázabbak.
Az Alkonyatban kétlem, hogy bármilyen színész megfelelő instrukciót kapott bármire is.
De pl. Joan Jettet egész jól hozta, pedig én kritikus vagyok a rocktörténeti filmekre. Az Alkonyat meg egy borzalmas dolog.
Azért gondolom, mert nem az Alkonyat alapján ítélem meg, hanem pl. láttam vele a Pánikszobát. Amit ott 13 évesen csinált (de lehet, annyi sem volt még), önmagában meggyőző. De a többi filmjében is jó.
Az Alkonyat gyenge mind könyvben, mind filmen. Ez alapján színészt megítélni... bugyutaság.
Én az Alkonyatot nagyon is szeretem, de most nem mennék bele vitába azokkal, akik utálják. Azt mondjuk egy, az Alkonyat első részénél korábbi filmjében(Egy Hírnök című egynek elmenő horror-thriller féle.)is észrevettem, hogy szereti nyitva tartani a száját. De mondjuk ez ott nem is volt idegesítő, egy kb. Bellához hasonló lelkületű tinit alakított ott is, és Bellaként sem zavart engem, ha más nem hívja fel rá a figyelmem, talán fel sem tűnik, és Bella lelkületéhez tényleg illik is valahol. Amikor tényleg elcseszte egy kissé, az a csatajelenetben(A videón 6.10-nél.), amikor Edward elvileg beleesett a szakadékba, na olyankor amikor elvileg épp meghal az ember élete szerelme, akkor tényleg nem ilyen fejet vág az ember... Úgy értem a szája lehetne nyitva, de belevihetett volna egy kicsit értelmesebb arcmimikát is, mert az ott is inkább bambára sikeredett...
4-es vagyok. Továbbra is fenntartom, hogy az Alkonyatban Jack Nicholson is rossz lett volna, mert nem voltak igazán kialakított karakterek, és a semmit elég nehéz eljátszani.
Joan Jettet nagyon jól játszotta, az igazi énekesnő is elismerte, és azóta láttam a Still Alice-ben Julianne Moore oldalán, szerintem ott is jó volt. Nem fog Oscar-díjat kapni, de az Alkonyaton kívül normális filmekben látni, és ez elég érdekes. Amiből az követezik, hogy a karrierje máris magasabb szinten van, mint egy Adam Sandlernek, vagy egy Gagyi Mami típusú színésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!