Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Azok, akik szerint Kristen...

Azok, akik szerint Kristen Stewart jó színésznő, árulják már el nekem, mégis miért lenne jó színésznő?

Figyelt kérdés
A folytonos bamba bámulása miatt, vagy hogy nem tudja becsukni a száját, vagy esetleg hogy képtelen érzelmet is vinni az "alakításába"(?)?

2015. márc. 11. 21:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Az Alkonyat filmekben tényleg gyenge, de azok a filmek egy bugyuta regény sorozatból készültek, bugyuta, rosszul megírt karakterekkel. Nézd meg a mostani filmjeit: Camp X-Ray, Sils Maria felhői. Az utóbbiért a rangos Cesar díjat is megkapta. Igen jó irányba halad. Nekem mindkét filmjében tetszik az alakítása, teátrális maníroktól mentes, élethű mindkettő.
2015. márc. 11. 23:12
 2/11 OneRepublicFan válasza:
Szerintem is egy bamba,nyitott szájú rossz színésznő. Az Alkonyat filmekben csak egy arcát láthatjuk:az ijedt arcát mást semmit. Bár van egy-két film amiben jól szerepel,de az Alkonyat a legrosszabb!
2015. márc. 12. 20:02
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyen dolgokat nem nagyon lehet meg magyarázni, van aki számára hiteles az alakítása van akinél nem működik. Ez, ugyanolyan ez, mint a zene, van akinek tetszik az a dallam, ami mást idegesít. Ilyen egyszerű.

Egyébként én sem szeretem a Twilightot de az ilyen Szirmai / Dancsó fapboy, önálló gondolatokra képtelen, anti-Twilight bandwagonerek ezerszer gázabbak.

2015. márc. 13. 23:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az Alkonyatban kétlem, hogy bármilyen színész megfelelő instrukciót kapott bármire is.

De pl. Joan Jettet egész jól hozta, pedig én kritikus vagyok a rocktörténeti filmekre. Az Alkonyat meg egy borzalmas dolog.

2015. márc. 15. 01:03
 5/11 anonim válasza:
Szerintem a könyvben lévő karaktert, és Bella gondolatait nagyon hitelesen visszaadja! Amúgy meg nekem is állandóan nyitva van a szám, lehet ő is ilyen XDD
2015. ápr. 22. 21:42
 6/11 anonim válasza:
51%
a film a könyv alapján készült, és a filmben igen is jól alakítja Bellát, mert a könyvbe is egy szerintetek bamba, nyitott szájú hülye!!! Pedig nem az, mert igenis visz érzelmeket a filmbe, alakításába!!! :P
2015. jún. 22. 14:29
 7/11 anonim ***** válasza:
67%

Azért gondolom, mert nem az Alkonyat alapján ítélem meg, hanem pl. láttam vele a Pánikszobát. Amit ott 13 évesen csinált (de lehet, annyi sem volt még), önmagában meggyőző. De a többi filmjében is jó.

Az Alkonyat gyenge mind könyvben, mind filmen. Ez alapján színészt megítélni... bugyutaság.

2015. júl. 13. 16:59
 8/11 anonim válasza:

Én az Alkonyatot nagyon is szeretem, de most nem mennék bele vitába azokkal, akik utálják. Azt mondjuk egy, az Alkonyat első részénél korábbi filmjében(Egy Hírnök című egynek elmenő horror-thriller féle.)is észrevettem, hogy szereti nyitva tartani a száját. De mondjuk ez ott nem is volt idegesítő, egy kb. Bellához hasonló lelkületű tinit alakított ott is, és Bellaként sem zavart engem, ha más nem hívja fel rá a figyelmem, talán fel sem tűnik, és Bella lelkületéhez tényleg illik is valahol. Amikor tényleg elcseszte egy kissé, az a csatajelenetben(A videón 6.10-nél.), amikor Edward elvileg beleesett a szakadékba, na olyankor amikor elvileg épp meghal az ember élete szerelme, akkor tényleg nem ilyen fejet vág az ember... Úgy értem a szája lehetne nyitva, de belevihetett volna egy kicsit értelmesebb arcmimikát is, mert az ott is inkább bambára sikeredett...

https://www.youtube.com/watch?v=Jqu8z4VXtKE

2016. júl. 4. 19:40
 9/11 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Továbbra is fenntartom, hogy az Alkonyatban Jack Nicholson is rossz lett volna, mert nem voltak igazán kialakított karakterek, és a semmit elég nehéz eljátszani.

Joan Jettet nagyon jól játszotta, az igazi énekesnő is elismerte, és azóta láttam a Still Alice-ben Julianne Moore oldalán, szerintem ott is jó volt. Nem fog Oscar-díjat kapni, de az Alkonyaton kívül normális filmekben látni, és ez elég érdekes. Amiből az követezik, hogy a karrierje máris magasabb szinten van, mint egy Adam Sandlernek, vagy egy Gagyi Mami típusú színésznek.

2016. júl. 6. 11:25
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként hagyjuk már a száját. Mikor gimis voltam, egyszer elvittek minket színházba, egy 3 órás darabot néztünk meg. Emelt szintű magyaros osztály voltunk, többen közülünk színjátszást is tanultak. Páran megjegyezték, hogy a történet női főszereplője rövid hajú volt, ami a korban, amikor játszódott a darab, nem volt jellemző. Oké, rendben. Ez tény. De majdnem húszan voltunk a csoportban, és egy 3 órás modern feldolgozású színdarabról sokan csak ennyit tudtak mondani. Na, ez már gáz. Amikor a 15. ember említette meg a hajat, kezdtem elég furcsának érezni, hogy egy 3 órás darabról csak ennyi a véleménye olyan társaságnak, akik közül páran a Színművészetire jelentkeztek. (Egy Alföldi-féle Schiller-drámáról van egyébként szó.) Na most ilyen ez a száj dolog is. Hagyjuk már a szájat, nem igaz, hogy valaki teljes munkásságáról ennyi a véleményünk, és ettől hisszük, hogy vannak önálló gondolataink.
2016. júl. 6. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!