Mennyire jön be Taylor Lautner? (Csajok véleményét várom)
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 01:05
12/31 anonim válasza:
Van neked szemed?Hiszen olyan ronda mint egy majom!
13/31 anonim válasza:
szerintem helyes de tul izmos, foleg a csuklyasizma. nem az alompasim, de szerintem jol nez ki es tetszik a mosolya.
mivel mindenki roberttel hasonlitgatja... taylor extrak nelkul jobb pasi, robert ha nincs beallitva sokszor nagyon bena es egyaltalan nem olyan mint a szuperfotokon. viszont egy jo szogbol nezve robertet valasztanam :P
14/31 anonim válasza:
az meg ki?
rákerestem szerintem nagyon gáz a csávó!!!
15/31 anonim válasza:
Nagyon helyeeees :P
Imádooom
olyan sármos és izmos és jóképű és jó a haja is és jól öltözött, és olyan szép a szájaaa
Elolvadddooook *_*
16/31 anonim válasza:
Hát...sztem naon fura a szeme nekem nem tetszik Nem álompasi!
17/31 anonim válasza:
hát nem rugdalnám el magam mellől :P
amúgy sztem ő is meg robert is csak a filmben néz ki jól...
18/31 anonim válasza:
Szentem tökjó és tökre szeretem.Én azokat nem értem akik azt mondják, hogy Robert Pattinson jobb nála..
19/31 anonim válasza:
NAGYON NAGYON NAGYON. ÍMÁDOM ÉN VOK AZ ELSŐSZÁMMÚÚ RAJONGÓJA (L) WÁÁÁÁ
20/31 anonim válasza:
Nem rossz, nem rossz, de van nála jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!