Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ti, hogy ejtitek ezeket a...

Ti, hogy ejtitek ezeket a neveket? Taylor Lautner, Robert Pattinson, Ian Somerhalder, Kellan Lutz, Paul Wesley, Nina Dobrev?

Figyelt kérdés

Csak érdekelne,mert a környezetemben úgy vettem észre,hogy mindenki máskép ejti! :)

17L

2010. dec. 27. 22:31
 1/9 anonim ***** válasza:
38%
"téjlór lótner", "robert pátizon", "ján számörháld", "kelán lácz", következőről még nem hallottam talán "pól vízli"???, és a ninát sem tudom h mondhatják helyesen, talán "nina dohbrev"
2010. dec. 27. 22:54
 2/9 Nevaeh ***** válasza:
54%
Téjlor Láutner,Rábört Pettinzon,Ien Számöholdör,Kelön Lucc,Pól Vízli,Niná Dobrev
2010. dec. 27. 22:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen többnyire én is így hallom őket,de a Nina Dobrev-et az egyik ismerősöm Niná Dobréj-nak ejti,egyébként én is általlában úgy mondom őket,ahogy a második válaszoló. Hát amennyi ember annyi ejtés :D :)
2010. dec. 27. 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:
84%

Téjlor Lautner,Robert Pettinzon,Ien Szomerhalder,Kellön Luc,Pól Vizli,Nina Dobrev :)

én igy szoktam

2011. márc. 4. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:
[télor láutör,robört petinszon, ijön számöhaldör,lellön lucc,pól vízli, nina dobrev]
2011. máj. 18. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Téjlor Láutner,Rábört Petinszn,Ájn Szomehalder,Kalen Lácc,pól veszlíj,Nina Dobrev
2011. máj. 25. 21:59
 7/9 blaníííí ***** válasza:
Téjlor Lautner, Robert Patinson, Ijan Somerhálden,Kellán Lutz.<3!, Pol Wesli,Nina dobri
2011. dec. 5. 11:53
 8/9 anonim válasza:
65%
Úr isten ti miket írogattok itt?A második válaszoló tud csak gondolkodni?Ájn?Az még mindig Ien Szomörhalder Niná Dobrev,Pól Wízley ,Télor.....,Rábert Pettinson,Kellán Lútz te jó ég ezeket a válaszokat :DDDD Ájn ezen behalok!!
2011. dec. 27. 05:25
 9/9 blaníííí ***** válasza:
Télor Lautner. Robert Patison ,Ien Szomerhálder,Kellan Luc , Pol Wesli, Niná Dobre
2012. jan. 14. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!