Demcsák Zsuzsa. Vs Férje. Ki kinek szurkol?
Nem szurkolok egyiknek sem.
Művelt, kulturált emberek normálisan tudják intézni a válásukat, már a gyerekekre való tekintettel is.
Újságok címlapján sárral dobálóznak, kiteregetik a szennyest. Nem kéne így viselkedniük, vagy legalábbis csendesen megoldani a gondjaikat.
Fogalmam sincs, ki az a Demcsák Zsuzsa és nem is akarom tudni.
Egyébkét régebben a Fradinak szurkoltam. :)
Ezek kik???
Én a Diósgyőrnek szúrkolok, azok valakik.
Soha nem bírtam felfogni azt, hogy mi közük van az embereknek a mások magánéletéhez. Mit kell azon csámcsogni, szurkolni, szórakozni. Nem értem azokat sem, akik árúba bocsájtják ilyen módon a magánéletüket, és belekavarva a gyereküket is, mert az tuti, hogy nem tesz jót az ő lelkivilágának, és nincsenek felelős döntési helyzetben.
Azontúl nem tudom, hogy ki az a Demcsák Zsuzsa, vagy ki a férje. Amúgy meg az igazságnak, békének és szeretetnek szurkolok, mert ezerszer fontosabbnak tartom, mint azt, hogy 20 ember kerget egy labdát, kettő meg vár rá, hogy hátha elkapja.
A bírót kihagytad...annak is lehet szurkolni, akár a pályán, akár a tárgyalóteremben.
Egyébként mi az újdonság egy válóperben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!