Szerintetek Demcsák Zsuzsa jó nő? Sunáznátok?
Figyelt kérdés
én szerintem gyönyörű kár hogy tv2 alkalmazott2011. aug. 9. 09:01
2/7 anonim válasza:
En no vagyok, de persze meglatom, ha egy no szep. Nekem abszolut nem tetszik. Lofeje van, egyaltalan nem szep arcu. De ha valakinek tetszik, hat tetszik. Vannak tole fiatalabb es szebb nok.
3/7 anonim válasza:
Ha jól emlékszem ő volt urigellernek is a műsorvezetője, mivel azt a műsort nem csíptem így nagyon őt se.. Mokkát megint nem szeretem, a reggeli sokkal jobb.
A mokka olyan karótnyelt politikus műsor a szememben, a reggeli pedig olyan "offtopikos" politikát sose szerettem, pláne nem reggel suli előtt :D
De amúgy nem olyan randa nő.. csak valahogy rossz dolgokat társítok hozzá.
4/7 A kérdező kommentje:
én meg épp a mokkát szeretem.a reggeli uncsi mert csak hülyeségeket csinálnak benne.de ezen most ne vitázzunk,kinek mi tetszik és kész
2011. aug. 12. 08:13
5/7 anonim válasza:
Szegényke debilis, innentől kezdve a válaszom nem.
6/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép nő, de lehetne egy picit teltebb alkatú.
7/7 anonim válasza:
Szerintem pedig nagyon is szép nő nem értelek titeket kommentelők amúgy rátok kíváncsiak lennénk amúgy tényleg lehetne kicsit teltebb imádom az idősebb teltebb nőket 26/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!