Szalay Isti jelenség?
Figyelt kérdés
Mi nap találtam egy videost akinek már lassan 50 ezer feliratkozoja van
http://www.youtube.com/watch?v=eJxU_JrVRjQ&feature=youtube_g..
szerintem egyáltalán nem vicces nem értem mért ilyen nèpszerű félek hogy egy nap goodlike marcitól is népszerűbb lesz pedig goodlike marci tényleg vicces és jobb videokat csinàl mint ez a dagadt
,ti ismeritek ezt a dagadt gyereket miota videozik? Veszélyt jelenthet Marcira? :(
2015. jan. 31. 12:19
11/13 MrParodizálás válasza:
Goodlike-tól ki nem népszerűbb? egyszerű köcsög és nagyon beképzelt Kedves 10.! Igazad van Dancsó az egészet odaverte
12/13 anonim válasza:
Csak a legnagyobb jelenségek közül néhányan:
Aurelio, mondjuk neki nincs csatornája
Alek csinálhatna utó vv-, mondjuk neki a főzős videóit nagyon szeretem szabad tűzön.
Akkor ott van ez a Bomfire vagy kicsoda
Ez a Herbie hancock Delypeter, monduk azta kölyköt valahogy én végképp nem.
Szalai Istin meg egyenesen döglök meg!
13/13 anonim válasza:
Molnár Krisztián bebaszós live-jai a legszórakoztatóbbak az egész YouTube-on egy igazi legenda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!