Szalay Isti jelenség?
Mi nap találtam egy videost akinek már lassan 50 ezer feliratkozoja van
http://www.youtube.com/watch?v=eJxU_JrVRjQ&feature=youtube_g..
szerintem egyáltalán nem vicces nem értem mért ilyen nèpszerű félek hogy egy nap goodlike marcitól is népszerűbb lesz pedig goodlike marci tényleg vicces és jobb videokat csinàl mint ez a dagadt
,ti ismeritek ezt a dagadt gyereket miota videozik? Veszélyt jelenthet Marcira? :(
te is megnézted nem? :D foglalkozol vele. ez csak ennyitől függ. én is csináltam tegnap pont emiatt egy csatornát, itt van például az egyik videó: [link]
nem szól semmiről, nem is vicces, mégis ezt a videót, amit ma raktam fel, már megnézték egy jópáran.
ehhez most hozzágondoljuk azt, hogy 2-3 hónapig komolyan is veszem ezeket a dolgokat, és lesz úgy 20 videóm, ami nem szól semmiről, lehet elérném én is azt, hogy legyen egy 2-300 követőm, és mondjuk egy 7-8ezres csatornanézettségem. :D egyszerűen ennyire alacsonyan van a szint :D ők csak videóra veszik azt, amit csinálnak, és van, aki ezt megnézi :D gl is ugyanezt csinálja, csak amikor ő kezdte, akkor talán egy fokkal magasabb volt az elvárás, ezért ő egy kicsit jobban oda is figyel a dolgokra...de ő sem vicces...egyszerűen csak megnézed, mert beszél valamiről, ami annyira átlagos, hogy megérted, és bólogatsz...:D ennyi a történet :D
Veszélyt? Ember hol élsz te? Akik goodlike ot nezik azok azt is fogják ennyi. Ne legyél fogyatékos -.- egyébként Isti már rég óta videózik és fel se tudom fogni mit ártott nektek :D Ezek nem keresnek ezzel pénzt...vagyis keresnek de az aprópénz...Említésre sem méltó. Nem USA-ban vagyunk.
De istenem te tényleg nagyon buta vagy fogadjunk egy 12 éves kislányka vagy aki szerelmes lett goodlikeba xD
Félreértés ne essék én nem védek videósokat de Ez már sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!