Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Alicia Keysről?

Mit gondoltok Alicia Keysről?

Figyelt kérdés

Jól énekel?

Szép nő?

2010. febr. 8. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
fúúú én nagyon szeretem és nagyon szép nőies alakja van és a hangja is kiváló még régen olvastam róla hogy 3 oktávot ölel át a hangja:D és jó számai vannak
2010. febr. 8. 19:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem szállt el önmagától mint a többiek? Vagy még csak kezd? Én imádom!
2010. febr. 8. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
nagyon szép,és különleges a hangja.de 10 számából 8 ugyanolyan...
2010. febr. 13. 08:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem, de tényleg nagyon hasonlóak a dalai. Illetve azok amik lassú, zongorás számok.

Amik viszont pörgősebbek, ütemesek, dallamosak azokat imádom. Pl: No one, a Jay-Z-vel közös száma, illetve amit Beyonce-val énekel. Ilyesmikre gondolok. De amúgy megvannak az albumai.

Egyébként meg nagyon szép csaj. Mint kb az összes félvér nő.Mert az anyja fehér, az apja fekete.

2010. febr. 13. 20:44
 5/8 anonim válasza:
Szép, én nagyon szeretem, a hangja is gyönyörű, és sztem nem szállt el magától.:)
2010. márc. 4. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Ő egy különlegesség. Számomra Christina Aguilera az igazi énekesnő. 5 oktáv:)
2010. márc. 6. 22:24
 7/8 anonim válasza:
Szerintem is gyönyörű, és éppen azért imádom annyira, mert nem szállt el magától, habár az idióta pletykalapok őt sem kímélik mindenféle baromságoktól. Szerintem a hangja is nagyon szép, megnyugtató, és nem tudom megunni a számait.Mindet kívűlről fújom. Nálam ő volt az első olyan zenész, aki abszolút...nem is tudom...levett a lábamról, és akármennyire is vannak más aktuális kedvenceim, mindig ő lesz a legjobb számomra. Szóval hajrá Alicia!!! ( habár most terhes lett, és egy ideig nem lesz rivaldafényben, de ezt is tisztelem benne, hogy normális körülményeket próbál teremteni a gyerekének, és nem sztárolni. Szóval hiányozni fog, de gratlulálok neki a babájához :) )
2010. aug. 14. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szép, Egyik legjobb női előadó ha nem a legjóbb
2010. nov. 8. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!