Mi Taylor Swift E-mail címe? Vqgy valami ilyesmi.
Figyelt kérdés
Szóval szeretnék NEKI egy emailt küldeni (tudom ez nagyon gagyin hangzik, de szerintem tök jó ötlet) szóval nem muszáj email cím! Légyszi legyenek válaszok mert engem nagyon érdekel!2015. jan. 26. 20:31
11/16 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm :)
2015. jan. 30. 13:35
12/16 A kérdező kommentje:
és ez e-mail, vagy ezt hogy kell "elküldeni? szóval értem megadtál egy címet, de erre a címre hogy kell elkuldeni? egy igazi írásos levelet?
2015. jan. 30. 13:47
13/16 anonim 

válasza:

igen. de ahogy mondtam ez csak annyi hogy ha megkapták, utána vissza küldenek egy autógrammos képet. Ami amúgy csak egy nyomtatott papírlap, tehát nem az énekes írta alá személyesen.
14/16 A kérdező kommentje:
:'(
2015. jan. 30. 22:32
15/16 Veru10 

válasza:

Hát arra én is kíváncsi vagyok...
16/16 anonim 

válasza:

Amúgy gondoljátok már el hogy egy ilyen hírességnek mennyi rajongója van. Ha lenne publikus e-mail címe, és ő maga olvasná a leveleket, annyit kapna folyamatosan a rajongóktól, hogy azt el se tudjátok képzelni. Onnantól nem kéne neki zenéket csinálni, meg forgatásokra járni. Egész életét onnan fogva csak azzal tölthetné, hogy e-mailekre válaszolgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!