Szeretném megverni hörbájt, szerintetek?
Nem nézem Herby-t, nem vagyok a rajongója, és már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, de azt kell mondjam, nagyon primitív a hozzáállásod. Nem tudom, te mit szólnál, ha hat C típusú állampolgár ugyanilyen indíttatásból összepakolná az arcod. Mondjuk azért, mert nem tetszik nekik ahogy mész, nézel, valakivel beszélgetsz, bármi. Akkor biztos ők lennének a szemét, büsös c*****ok. Nah, most te vagy ugyanilyen alantas lény.
Egyébként mit érnél el vele, ha megvernéd? Leállna a videózással? Másmilyen lenne? Megváltozna? Nem, semmi sem változna, neki lenne néhány sérülése, neked meg pár éved a börtönben, mert az előre megfontolt szándék nem éppen enyhítő körülmény.
Amúgy meg nyilvánvaló, hogy nem fogod megverni, mert aki verekszik, az előtte nem írogat a netre, a hangemberek meg nem lépnek a tettek mezejére, csak gondoltam azért reagálok érdemben az elgondolásodra. Vagy inkább vágyálmodra. Kicsit fejlődj tovább szellemileg, mert a hozzád hasonlók miatt vagyunk még mindig ilyen félbalkáni ország.
Szerintem ne foglalkozz vele. Nem tudok kik azok a nokedlik, (talán a rajongóik? :D) de szerintem velük se kell foglalkozni. Ha nem tetszik, nem kell nézni. Én is egy ideig néztem, aztán abbahagytam. De sokan nézik, tehát valamit jól csinál-szórakoztat, felháborodást okoz stb.
Nem érsz semmit azzal ha megvered..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!