Miért nem tudta megverni chuck norrist? Lentebb .
Figyelt kérdés
A jelenet a walker , a texasi kopóból való . A három ketrecharcos : Walker ( Chuck Norris ) The Hammer ( A fekete hajú ) Cage ( A világos hajú , akivel hammer elsőnek kezd ) . Figyeljétek meg The Hammer verekedési stílusát . Gyors reflexek , gyors ütések és rúgások , erős szorítás és pusztító erejű ütések . Cage fürge és elég jól verekszik ( nézzétek meg a többi fight or die részt )de Hammer pár pofonnal lesorozza és kész . Walkerrel miért nem tud így elbánni ? Mikor verekszenek szinte csak walker irányít . Nem egyszer elverhetné úgy mint az elsőt : pl . 4:06 nál kitörhetné a nyakát , vagy lesorozhatná a gerincét . 4:22 nél lesorozhatná , nem kellene alá menni . Az egész verekedési stílusával leverhetné chuck norrist . 5:50 nél pl elkaphatná a lábát és kicsavarhatná , megcsinálhatná azt amit norris vele 5:27 nél . Ha az elsőt ( aki nagyon jól verekszik ) így elverte akkor miért nem tudja a másikat is ? :S2010. jún. 18. 22:20
1/5 anonim válasza:
Szia!
Én nem értek a harcművészetekhez, de szerintem azért, mert a rendező azt mondta!
2/5 A kérdező kommentje:
2010. jún. 18. 22:48
3/5 anonim válasza:
Frank Shamrocknak hívják azt akivel verekszik,és ketrecharc világbajnok volt a súlycsoportjában.Tehát Chuck nem tudná megverni igazából,főleg,hogy itt 65-68 éves.Ahhoz képest elég jól mozog.
A koreográfia nem túl hiteles,azért ilyen szembetűnő a baki.
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hívják :) Nagyon elbaszták a koreográfiát
2010. jún. 19. 12:19
5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként 56 éves volt , amikor a felvétel készült ( 14 éve )
2010. jún. 19. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!