Paris Hilton miért keres újra magának "öribarit"?
Láttam az mtv-n hogy már reklámozzák az új öribari show-t.
Brithanny Flickingerrel mi lett? összevesztek azért szeretne Paris új barátnőt?
Jól van már,el e higyjétek...ez csak show XD
Összese amúgy 3 öribarija van,wikin fent va az összes...
Szerintem ONCH lett volna a legjobb (amúgy meg Brittany helyes lány,még jó h kihazsnálja Parist...én is azt tettem volna:D)
Onch?:DD
Én Korin olyan sokat nevettem.
"Otthon engem Bikini Korinak hívnak és ezt a nevet kiérdemeltem, nem felvágásból mondom de kiérdemeltem"az a sírós fej hozzá:DDD
Mindenesetre jó sokszor ismétlik az mtv-n.Nekem Brithanny volt a legszimpatikusabb,
amúgy nem vagyok Paris rajongó de jó volt nézni ezt a sorozatot a feladatokat,a szereplőket.Nem érdekel ha kamu az egész jót szórakoztam.Akkor ezek szerint lesz 2. rész is.
elég érdekes jelenség az biztos:D
rajta is sokat nevettem:P Mondjuk nem értem hogy nem lehet kiszúrni hogy ez nem csaj.AZ öltözködésében is látszik, meg melle sincs.CSakmert amikor bulizni voltak az egyik srácra erősen nyomult és a srácnak még le se esett az elején hogy pasi:D de Paris mellé nem illet volna,olyan talpnyaló stílusa van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!