Lányok! Ryan Gosling vagy David Beckham jobb?
2014. dec. 24. 23:57
1/15 A kérdező kommentje:
2014. dec. 24. 23:59
2/15 anonim válasza:
Annyira egyikőjük sem tetszik, de talán Ryan jobb pasi. :)
7/15 anonim válasza:
Magasról letojom mindkettőjük testét, amíg ilyen fejük van. Nekem az arc az első. Lehet valaki kisportolt adonisz, ha olyan képe van, ami nem tetszik, akkor kilőve.
9/15 anonim válasza:
Előző vagyok, akkor összességében:
Az arca egyiknek sem szimpatikus, innentől fogva a testükre már rá se nézek, mert számomra nincs értelme, a jó test nálam nem javít fel egy idétlen/antipatikus fejet sem. Szóval a válasz: egyik sem.
Amúgy bocs, hogy ezt három válaszba bírtam csak leírni :D
10/15 anonim válasza:
Ja, és most, hogy elvonatkoztattam a fejektől, és megnéztem a testüket, is ugyanaz az állás. Nekem ez már túlzás, nem természetes, és sportos, hanem szteroidozott, mű.
Oké, 4 válasz, több már nem lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!