Szerintetek ki szebb? Tóth Gabi vagy Lola?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 18:43
32/36 anonim válasza:
Hát szerintem is Lola a szebb.
33/36 anonim válasza:
Lola 1000000000000000000000000000000000000szer
34/36 anonim válasza:
Tényleg igaz, hogy Lola szebb arcra, de Gabi sem ronda... Egyik lánynak sem kedvelem a stílusát, de Gabit becsülöm ,hogy felmeri vállalni magát...egyik száma pont erről szól: törj ki a kiszabott keretből, hogy önmagad lehetsz ne egy az ezerből!
35/36 anonim válasza:
Lola klassz nő lett,főleg a stílusváltása után.Alapból szép,de nem csinál bohócot magából, jó felé javult. Gabi meg egy nagy bohóc,nevetséges, nőiességnek még a csíráit sem leht benne felfedezni, egyre unszimpatikusabb, olyan kislányos,komolytalan, már nem annyira tini hogy ilyen lázadó jelleggel szaladgáljon. Oké,legyen egy kicsit őrült valaki,de ez már maskaraság, azt a szép haját teljesen tönkretette,levágatta,rikitó szinű lett,meg ezek a feltünési viszketegség tarkabarka öltözékek hozzá pff.. szörny! Tehát ő hátrányára változott a feltünése óta. Zenében nem szeretem az ilyeneket amugy. Tinilányokat céloz. Én meg F.25 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!