II. Erzsébet nézi a Trónok harcát?
Figyelt kérdés
Youtubeon is fent van egy videó hogy nyáron meglátogatta a sorozat belfasti díszleteit, annak kapcsán kérdezem.2014. dec. 18. 23:49
1/11 anonim válasza:
Igen. Sőt, Obamának is nagy kedvence.
2/11 anonim válasza:
Tökre olyan lehet neki, mint amikor egy orvos Vészhelyzetet néz.
3/11 anonim válasza:
"Tökre olyan lehet neki, mint amikor egy orvos Vészhelyzetet néz."
Miért lenne olyan? Netán a középkorban született (igen tudom,ha a sorozat nem abban játszódik, de arra hasonlít)? Vagy a saját testvérétől lett gyereke? Esetleg rabszolgákat tart? Vagy dézsában fürdik, amihez a vára alatt lévő melegvizű forrásból viszik nekia vizet?
4/11 anonim válasza:
A Vészhelyzet lényegében orvosokról szól, a Trónok harca meg (mint a nevéből is kikövetkeztethető) uralkodókról.:) Gondolom így gondolta a 2.
5/11 anonim válasza:
Igen, már elfelejtettem, hogy a gyengébbek (mint a 74%-os) miatt itt mindent magyarázni kell. De köszi.
6/11 anonim válasza:
Attól,h Erzsébet "uralkodó" és a Trónok harcában is van király meg lordok, sztem még nem érzezheti benne otthon magát, mivel Erzsébetnek nincs tényleges hatalma... a gyengébbek kedvéért...
7/11 anonim válasza:
Szerinted. Szerintem meg máshogy van.
8/11 anonim válasza:
Szóval szerinted van igazi hatalma. Többek között pl. nem mehet be a sem a felső- sem az alsóházba, csak akkor ha megengedik neki. Nem ő hozza mega törvényeket sem, hanem csak beleszólási joga van a dolgokba, stb. Sztem inkább hasonlít egy köztiszteletben álló személyre, akinek adnak a szavára, mintsem tényleges uralkodóra.
9/11 anonim válasza:
Nem, szerintem nem erről volt szó. És nem is erre írtam.
De nem igazán értem, miért kell ezen kötekedned. Vegyél be pár nyugipirulát, tea és pihenj kicsit. Mindenkinek jobb lesz.
10/11 anonim válasza:
Azért mert rákérdeztem,hogy miért érezheti otthon magát?
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!