Titeket nem zavar, hogy a celebek mennyire aránytalanul sokat keresnek?
Én véleményem szerint egyes celebek alig keresnek valamit, főleg azok akik nem olyan népszerűek, ők is örülnek annak hogy normális házban, lakásban elvannak egy átlag életszínvonal szerint és ennyi. De rengeteg celeb viszont sokat dolgozik a pénzéért, vannak akik egy adott TV-s szereplés után már mennek is a következő helyre szerepelni. Akik színházba járnak, rengeteg próbájuk van, szöveget kell megtanulniuk, különböző mozgásokat, tánc stb... és ez baromi sok meló ha azt vesszük, mert napi 12-14 órájuk is elmehet rá, arról nem is beszélve hogy akár hétvégén is dolgozniuk kell. A TV-sek is hétvégén is dolgoznak sőt még ünnepekkor is, híradósok, meg ugye a bent ülő technikusok, operatőrök és még sorolhatnám.
A rádiósok is ott is vannak műsorvezetők, nekik is van szerződésük hogy mindennap 3-4 órányi műsort leadnak, utána vagy előtte még jó pár órát bent vannak tárgyalni arról mi legyen a következő műsorban, meg arra fel is készülnek ám.
Jó persze irigy vagyok rájuk hogy ilyen népszerűek és van pénzük elég sok mindenre, de ha azt vesszük azért ők is megdogoznak keményen mert szövegeket pár órán belül be kell vágniuk szinte, meg ugye jó előadó képesség kell hozzá, ez erről szól szinte.
Azt a szót, hogy reklám, ismered? Ha celeb olyan képet/tweetet/blog bejegyzést posztol, amin jól kivehető márka van, azért megfizették, cégreklám.
Hogy általánosságban miért fizetnek nekik sokat? Mert sok hasznot is hoznak! Itt mos tíz-, sokszor százmilliókról van szó.
Nem vagyok celeb, mégis ittam már Moet pezsgőt nem egyszer... Számomra nem bicskanyitogató Kiss Ramóna sem. Mindenkinek van lehetősége változtatni az életén, van aki lép, van aki nem. Mindenki a saját útját építi. Vannak vállalkozók, orvosok, ügyvédek, stb. akik sokkal többet keresnek, mint a celebek... Egyébként celeb és celeb között is van különbség, van aki luxusvillában lakik (pl Sebestyén Balázs), van aki kis lakásban valahol egy panelban...
Kiss Ramóna pedig akkor iszik Moet, amikor akar, engem az sem zavar, ha posztolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!