Csak engem zavar Mia Talerico?
Figyelt kérdés
Most utálhattok amiért így fogok beszélni egy négy éves kislányról, de: most ez mire jó hogy "nagyon cuki kis csaj" akárhol sétálok látok nála cukibb kis csajokat, meg hogy mi ez a nagy felhajtás egy 4 éves körül? Most én nem utálom, hanem csak sajnálom, de szerintem egy kicsit eltúlozzák ezt. Ki szerint van így?2013. aug. 27. 09:40
1/3 anonim válasza:
Szerintem. A Disney-s sorozatba is csak azért került be, mert aranyos, meg mert szőke haja van....Egyébként én egy kicsit sajnálom szegény kislány, alig látszik ki a földből, de már elé dobták a sikert, nem lesz gyerekkora.
2/3 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem csak én látom be! Starity-n is 1300 rajongója van,d e nem tudom mire fel. És, valóban nincsen szegénynek gyerekkoora, és néztem egy 2013-as képet és remnélem nem látom soha többé!
2013. aug. 30. 16:07
3/3 A kérdező kommentje:
Meg azt sem értem miért tartják tehetségesnek, mikor megmutatják, meg beletömik hogy mit csináljon, ebbe most mia tehetség?
2013. aug. 30. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!