Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Selena Gomez most tud énekelni...

Selena Gomez most tud énekelni vagy nem? LINK Nektek mi a véleményetek?

2010. jan. 30. 22:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

nekem jobban tetszik élőben a hangja.

és a hangkülönbség csak azért van,mert a ritmus,meg a zenei aláfestés teljesen más.a hangja meg nem lehet pontosan ugyanaz.

Szerintem nagyon tehetséges,és nem javítják agyon a hangját (:

2010. márc. 15. 09:26
 12/20 anonim ***** válasza:
Szép hangja van ,amúgy az uttóbbi időkben nagyon sok dolga volt szerintem fáradt ezért nem olyan jók a live fellépéseit,de szerintem ez azért még mindig jobb mint pl. a britney showk amiben kb. minden playback.
2010. ápr. 28. 16:31
 13/20 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,ezzel nem azt mondtam h britneynek szar a hanga hanem azt h az ő előadásai tényleg csak playbackről mennek:)
2010. ápr. 28. 16:32
 14/20 anonim válasza:

A Disney channelhez nem énekelni tudókat veszik fel , hanem a színészeket többségében ..

És van hangja , de nem valami jó , csak erőlteti .

Amelyikeken "tud" énekelni , azok meg felvannak javítva .

Ja és amúgy eddig nagyon szerettem selena hanját , de amikor megláttam a videókat ..

2010. júl. 24. 22:33
 15/20 anonim ***** válasza:

stúdióban bárki képes énekelni és ezt szó szerint értem. ahogy a képekre ott van a photoshop, úgy a hangot is el lehet változtatni és nincs olyan hanganyag a boltokban, amin ne lenne utómunkálat, ahogy nincs olyan címlap az olyságokon, ami ne lenne utólag megszerkesztve. ha vki felvételen tud énekelni, de élőben ne, akkor azt hiszem egyértelmű mi a helyzet....

Selenának a számai eleve nagyon bugyuták, nem kell hozzá különösebb énektudás, de még így se tudja visszaadni azt, amit felvételen.

én nem akarom leszólni, de sztem ennyire nagyjából minden 2. tinilány tud énekelni...

2010. júl. 29. 22:22
 16/20 anonim válasza:

szerintem tud.de hat mindenkinek mas tetszik,igy ertheto ha neked nem tetszik minden szama/egy szama sem.

nekem sem jon be az osszes,de van par jo szama.

szep napot!

SantaMazsi

2010. aug. 5. 12:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Tud énekelni..Am azért azt is nézd hogy a videók minősége nem túl jó..Meg a Falling Down nem nagyon gitárra irtak(szerintem)
2010. szept. 4. 21:51
 18/20 anonim válasza:
Ha informálódnátok tudnátok ,hogy Selinek torokgyulladása volt elég komoly.Nem egy koncertet lemondót.És ha mondjuk egy hónapig nem énekeltek akkor ti is nehezen álltok vissza:)
2010. nov. 26. 14:52
 19/20 anonim ***** válasza:
a Disney-nél ő csak szinészkedik (ha jol tudom) és igen hát.. sutúdioban könnyű jol énekelni :)
2011. jún. 4. 12:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Igen, tud énekelni, de ezek amatőr felvételek, tehát a kamera minőségétől is függ, hogy milyen a hangja!! Amúgy gyönyörű, mint itt is:

http://www.youtube.com/watch?v=8c2ahBlTPz0

2012. máj. 31. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!