Mi a véleményetek Győzikéről?
Figyelt kérdés
Pontosabban most hol van, miért tűnt el a nyilvánosság elől? Salgótarjánban él?2010. jan. 30. 13:19
3/8 A kérdező kommentje:
Miért?
2010. jan. 30. 13:59
4/8 anonim válasza:
Hazudós, kitalálja az egész sztorit, lejáratja saját magát rajta röhög az ország. Én mindenképpen. :)
5/8 anonim válasza:
Hát ahogy beszél és értkel pl. most a Vacsi csatában,nagyon eröltetett.Túl játsza magát.De eleinte szerettem a Győzike showt,a végén már az is nagyon megjátszott,eröltetett volt.Nagyon beképzelt lett és elég sz.arul játsza a szerény roma gyereket.
6/8 anonim válasza:
Nekem nem nagyon jön be az a hülye cigóó :S
Bocsi h ezt mondom de téll. hülye és cigó is úgy h.... XD
7/8 anonim válasza:
Azt, hogy elég belőle! Olyan szánalmas, hogy Magyarországon ilyen emberek vannak a Tv-ben (mert erre van kereslet)... utálom az ilyen embereket! A művészi semmittevés mesterei! Soha semmit nem tesznek le az asztalra és mégis a hülye média jobb híján foglalkoznak is velük! Ilyen még a Benkő és a Molnár Anikó. Felmegy bennem a pumpa, ha meglátom őket! Inkább nem is nézek tv-t, mert csak ez a rakás szemét folyik belőle!
8/8 anonim válasza:
rohadt cigany!Ugyan mar hulye marhasagokra kolti el a penzet,most meg mar elado a haza!Ne h megvegyetek xDDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!