Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Van itt még rajtam kívül más...

Van itt még rajtam kívül más is, aki hányingert kap Robert Pattinson-tól, és Taylor Lautnertől? És az egész alkonyat mániából?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 09:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
48%

Tömény cukorszirup az egész. Sz*rkupac. Régen a vámpírok ijesztő, gyilkos vérszívók voltak, akikkel a gyerekeket szokták ijesztgetni. Mindenki félt tőlük, ma pedig... A tinilányok 60%-a azt várja, hogy toppanjon be az ő kis "Edwarja" az ajtón, majd vegye feleségül. Szánalom ez az egész. Az pedig egy baromság, hogy a könyv jobb, mint a film. Ha olvasol, csak tovább szenvedsz, mert a könyv sokkal nyálasabb, ráadásul Bellácska minden második mondatában arról áradozik, hogy mennyire el van ájulva Edward szoborszerű szépségétől.

Na, befejeztem a gépelést, mert már most kezd hányingerem lenni...

2010. júl. 30. 18:52
 22/23 anonim ***** válasza:
51%
Én sem értem mi ez a nagy őrület. Engem az idegesít a legjobban, hogy régen a vámpírok gonosz teremtmények voltak, most meg már szívtipró pasik. Tényleg mi értelme ennek? Meg amitől még a falra mászok, hogy a sok hülye kiscsaj direkt Twilight-nak írja, véletlenül sem Alkonyat. Azt hiszik attól egyediek lesznek, ha azt írják, hogy "Twilight". Robert Pattinson szerintem meg egy óriási ripacs. Gyerünk megsértődött kiscsajok, le lehet pontozni, de lesz*rom.
2010. aug. 6. 00:53
 23/23 anonim válasza:

Ha hányingert kapsz, akkor hányjál nyugodtan, szabad. De akár tetszik akár nem, még legalább 2-3 évig tartani fog a mánia.

Én nem bánom:)

2010. nov. 14. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!