Van itt még rajtam kívül más is, aki hányingert kap Robert Pattinson-tól, és Taylor Lautnertől? És az egész alkonyat mániából?
Meg jo, hogy fogalmam sincs, hogy kik ezek...
Minek terhelitek az agyatokat ezekkel a senkikkel!
Én nálam az osztályban 1-2 kivétellel mindenki imádja őket. (Így Twilight-úgy Alkonyt jaj de helyes Robert Pattison.) Én mikor kitört az Alkonyat-láz, mát akkor tudtam hogy nem fogom szeretni. Behányok attól, ahogy jajj úristen de helyes! Ez a véleményem. Tehát együtt érzek veled. =)
L/14
Avatár az még elmegy, de hogy egy film ami a vámpirokról szol ennyire nyálas és szar legyen.. ez már szentségtörés..
SZAR AZ EGÉSZ!
Jajjj nkm, de elvagytok! De persze ha odaadtak vlna egy filmet,h.jó, nézzétek meg,(még a mánia előtt) akkor ti sem így lennétek vle!
A könyvek nagyon jók, a film is, csak sokban eltérnek egymástól! Nem muszáj minden vámpírnak Drakulának lennie! Azért mert vlkinek volt annyi fantáziája,h.ezt filmre vigye, nem kell rögtön utálni, azért mert pár ügyetlen tinicsaj, nem fogja fel,h.csak szinészek, akik hasonlítanak a könyvben leírtakhoz!
Hasonlítatok a barátomhoz! Szerinte ''hogy lehet ezért fizetni''meg ilyenek! túlzásba estek, de nkm kmindegy, én szeretem őket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!