Ti milyen ajándékot készítenétek Alföldi Róbert szülinapjára?
Ha tudsz rajzolni/festeni akkor rajzolhatsz neki valamit...
Amugy talan valamit ami neked sokat jelent es kotodik az egyik darabjahoz.
Ez most komoly? Mi ez, alapítvány Alföldinek? Ott a felirat a kijelölt helyszínen "Alföldi alapítvány". Mehetnek a rajongók, és egy nagy Alföldi szobor alá lehet rakosgatni az ajándékokat? Aztán Robika szépen felnyalábolja őket, és kacagva elrohan (alig fér a bőrébe), majd izgatottan széttépi a csomagokat :DDD
Ajándék a Alföldinek...ilyet se hallottam még...
Képzeld magad a helyébe. Egy tök idegen ember egy számára "szívből jövő" micsodát nyom a kezébe. Szerintem te is furcsán éreznéd magad. Egy "szívből jövő" ajándék akkor igazán jó, ha az illető számára is jelent valamit. És ennek fő eleme az, hogy személyes ismertség. Alföldi számára ez egy nagy semmi lesz. Mert nem ismer. Fingja sincs ki vagy, csak egy fan a többi közül. Te bármit is érzel iránta, ő nem érzi ugyanazt irántad, nem voltak, nincsenek, és nem is valószínű, hogy lesznek közös emlékeitek. Így a "szívből jövő" ajándék csak egy jelentéktelen valami lesz számára. Nem tudja majd mire vélni, nem fogja érteni a jelentését. A te esetedben inkább valami hasznosat vennék neki. Ha vennék. De nem vennék. Mindegy, olyat vegyél, amivel tud mit kezdeni.
Ha viszont közeli ismerősöd, akkor felejtsd el, amit mondtam :)
Hú, ezt húsz sorban jól megmondtad, remélem, utána az asztalra is rácsaptál! Ma már nyugodtan alhatsz.
A kérdező az ajándékot már átadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!