Ti miből készítenétek körmös kerékre súlyokat?
Figyelt kérdés
Ilyen körmös kerékre szeretnék súlyokat, de nem tudom miből kellene. Nyilván arra az oldalára, ami felrakva kifelé néz.
Arra gondoltam, hogy betont kellene önteni, majd odacsavarozni. Az a lényeg, hogy minél nehezebb legyen. De azt milyen formába önteném?
És a súly ne érjen ki a kerék peremén túl.
Az ötleteket előre is köszönöm!
2014. ápr. 6. 11:12
1/4 anonim válasza:
Én magát a kereket használnám öntőformaként. Mindkét oldalról kiönteném betonnal. A felületét szépen elsimítanám, majd amikor megkötött, akkor biztos ami biztos alapon néhány laposvasat kereszt irányban odahegesztenék. Így biztosítva hogy ki ne essen a nehezék.
"Betonozás" előtt érdemes még néhány darab hulladék vas darabot behegeszteni a majdani beton belsejébe. Sokkal jobban megkapaszkodik a beton.
Sok sikert !
3/4 A kérdező kommentje:
Mert a gépem "csak" 58 kg, és így a homokban kapar. Mivel az én gépemre nem tudok súlyt felhelyezni, ezért a kerékre fogok.
2014. ápr. 6. 14:01
4/4 anonim válasza:
Betonnal kiöntöd,az nem sokat fog jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!