Szavazás! Ki a jobb pasi? Johnny Depp vagy Chris Pine?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 01:19
21/43 anonim válasza:
chris pine-t nem ismerem, de most megnéztem a képét, és szerintem nagyon jóképű:)
johnny depp viszont a kedvenc színészem..
22/43 anonim válasza:
Csakis Chris Pine!!:D
Depp sosem tetszett.. olyan a feje, mint akiről lenyúzták a bőrt, azmeg visszanőtt szőr formájában:S Neeem... nagyonnem jön be.
24/43 anonim válasza:
Johnny Depp, határozottan!
Ez a Chris gyerek helyeske, de messze nincs olyan kisugárzása, mint Johnny-nak!
26/43 anonim válasza:
Chris Pina :D szóval ő ronda.
Johnny meg kib*szott helyes.
lejárt lemez? hát te h*lye vagy :D nem lesz az még egy darabig. és ha az is lenne, attól még helyes maradna :D
27/43 anonim válasza:
de azt olvastam, hogy Johnny Depp meleg volt... :S (tudom, olvasni bármit lehet)
28/43 anonim válasza:
volt? :D mert már akkor nem az?:D amúgy nem volt az. pont ő? a '80as évek legnagyobb nőcsábásza? fél hollywood megvolt neki :D (életrajzi könyv)
29/43 anonim válasza:
Egyértelműen Johnny Depp.Ő is volt,és mindig is ő lesz. ;)
30/43 A kérdező kommentje:
Eddig 11:6-tal Johnny Depp fölényesen vezet. Michael Jackson egy szavazattal beszállt a versenybe
2010. máj. 7. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!