Melyik a jobb pasi? Kivel randiznál szívesen?
Taylor Lautner , Jacob Black , Edward Cullen , robert Pattinson
növekvő / csökkenő sorrend
(mintha a 4 karakter külön személy lenne)
Edward Cullen >Jacob Black (rövid hajjal) > Robert P > Taylor L.
köszi a válaszokat várom még a többit is (:
most nézegetek robról képeket és változott a sorrend
edward > rob >jacob> taylor
1.Én Robert Pattinsonnal randiznék legszívesebben! (mert jó zenéket hallgat, jóképű, mindig vigyorog, tetszik amiket mond, és ahogy mondja... egyszerűen imádom!)
2. Aztán Jacob jönne, mert izgalmas, őrült és vidám! És nem akar az apám lenni... Jókat lehetne mókázni vele, és tuti nem unatkoznánk!
3.Aztán jönne Edward Cullen, mert komoly, édes, és fontosabb lennék neki mindennél. (bár én tuti eltüntetném a halál kifejezést az arcáról!)És persze, mert nagyon okos, amit én nagy előnyben részesítek!
4.És utolsó lenne Taylor, mert nekem még gyerek... és én nekem nem az olyan típusú pasik jönnek be, mint ő. Nekem ő olyan lenne, mint a húgom pasia... nem több...
1. Robert Mert egyszerűen magával ragad. A zenéje nagyon szép. a munkájában jól szerepel. de a kisugárzása az ami a legjobban megfogott
2. Taylor Egyidősek vagyunk, vagyis pár hónappal idősebb, és őt is nagyon bírom, bár jobban örülnék, ha nem lennének ennyire természetellenesen fehérek a fogai. Nem azt mondom sárga legyen, maradjon fehér de ne világítson!
3. Jacob egy nagyon érzelmes fiú, és azt hiszem Bella helyében őt választottam volna
4. Edward, ő a tökéletes stb. Soha nem tudnék neki semmit sem nyújtani és ez szörnyű érzés szóval ő lenne az utolsó.
JAKE még nem tudok olyan kifogást h ne őő legyen az álompasi
második maga színész Taylor xDxD ha szembe jönne velem az utcán.... hát elkapnám és fogva tartanám xDXD
Aztán Edwrard... no comment nem nagyon szeretem de helyes
és végül Robert... semmi szívdobbanás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!