Most már teljesen vége van az Édes Életnek?
Figyelt kérdés
Be se harangozták, csak úgy hirtelen vége lett. Tud erről valaki valamit?2014. nov. 3. 18:31
1/9 A kérdező kommentje:
Mármint a sorozatnak.
2014. nov. 3. 18:46
3/9 anonim válasza:
erről én sem tudok semmit,már nem megy?
4/9 anonim válasza:
de beharangozták, mondták sokszor, hogy már nincs nézettsége és nem forgatnak. Hál'Istennek.
5/9 anonim válasza:
ja amugy az elején néztem de nagyon szánalmassá vált :/
6/9 A kérdező kommentje:
Nem harangozták be, csak interneten, tv-ben egyáltalán nem, és csak úgy vége lett. Én szerettem nézni, ezért tűnt fel, hogy már nem megy.
2014. nov. 4. 16:11
7/9 anonim válasza:
hát persze, mit csináljon a tv2, ha egy saját készítésű műsoruk kudarc lesz, mert a kutyát nem érdekel, dicsekedjen vele? nyilván ilyenkor mélyen hallgatnak róla. én sose néztem, de örülök neki, hogy egy szarral kevesebb :D kíváncsi lennék, hogy a másik oldalon az ilyen celebvagyok meg éjjelnappalbudapest féle trágyáknak mennyi lehet a nézettsége...lehet, hogy ott se több, csak az rtl nem meri beismerni, hogy pénznyelő a dolog...
8/9 anonim válasza:
Jó nagy hulladék műsor volt, hál isten vége.
9/9 anonim válasza:
Szerintem fog meg folytatódni, állítólag a celeb vagyok ments ki innen miatt lett vége mert amióta az megkezdődött mar alig volt nézettsége. Viszont a Celeb vagyok összesen 6 hétig tart,de aztán meg jön a Való Világ és akkor mar tényleg annyi lenne az Édes életnek.
Szerintem pedig nem végleges talán most tart egy kis szünetet és pár hónap múlva újra indul ha vége a VV nek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!