Mikor lesz (teljesen) vége a Barátok köztnek és a Jóban rosszbannak?
Szerinted 6000 rész után egyszercsak bejelenti majd a rendező, hogy "Oké fiúk ennyi volt!" ?? XDD
Nem, ezt már nem hagyhatják abba, ha megtennék szerintem olyan néző számot veszítenének, hogy csődbe menne a csatorna :D
A Jóban rosszban azt nem tudom, de múltkor láttam Száraz Dénest alias Tamás atyát a villamoson XXDDD
Amíg ekkora a nézettsége, addig biztos nem.
Az elején még jó volt, meg népszerű is (miután megértette az emberekkel, hogy nem a Szomszédok), aztán mára már megszokásból nézik az emberek, annak ellenére, hogy a színvonal nem a régi.
Ezért nehéz új dolgokkal kiütni a helyéről.
Jó példa a magyar médiafogyasztási szokásokra.
Hát a JB eg nagy szar...
A BKt nézem és szeretem de szerintem nem sokáig lesz mert az alapszereplők ha megöregednek /meghalnak akkor már nem érdemes folytatni...
De ha ennyire idegesít, akkor miért nézed?
És ha nem nézed akkor szerintem nem kellene foglalkozz vele hogy mikor lesz vége.
Én a Jóban Rosszban - t imádom, mert érdekes dolgok vannak benne. Pl A maffia háború, Kolozsi és Budai szervezkedése Attila ellen ... stb. De Betty s Barbi hisztijét már unom. Jajj Istenem, Rolnadkám megcsal engem, Zoli nem vesz engem semmibe, meg az ilyen szövegek ...
A Barátok Közt-t is nézem amióta hamarabb vége van a Jóban Rosszban - nak, de szerintem semmi érdekes nincs benne. Mindenki nyavalyog a másoknak minden hülyeségért. De megnézem mert nem fekühetek le 10 órakor, főleg hogy vakáció van, és addig sem kell a gép előtt üljek :D
nem idegesít mert szeretem, csak néha olyan hülyeségek vannak benne. pl gondolj bele: mindenki azt hajtogatja, hogy Csillagkút milyen KISváros meg porfészek. ehhez képest van plázája,tava, meg több bűnözője mint egész Egyesült Államoknak:D
am tényleg szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!